Complex 17 

Dokter Boomstraat 10 t/m 48 Nieuwsoverzicht

 30 oktober 2019: Sloopwerkzaamheden gaan snel!

 De bekende gevelsteen5gevelstenen zijn gered voor toekomstig gebruik in het nieuwe complex.

De rest van het gebouw is echter heel snel aan het verdwijnen ! 

De slopers verzamelen zoveel mogelijk materialen apart in.

De slopers zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de buurt tijdens de werkzaamheden.

De verwachting is dat het sloopwerk in november klaar is.

13 augustus13 augustus

16 september16 september 7 oktober7 oktober

 22 oktober22 oktober

 29 oktober29 oktober  29 oktober b29 oktober

Start (sloop)werkzaamheden augustus 2019

Na de 2e recent georganiseerde informatieavond voor de buurtbewoners is het dan nu echt zo ver! De eerste werkzaamheden zijn gestart. Begonnen is met de asbestsanering. Dat is nodig om het gebouw veilig en schoon te kunnen slopen. Op de 2e foto zie je meteen al het effect: het lage groen uit de tuinen is weg, balkonhekken zijn gesloopt en rondom de ramen zijn alle kitranden weggehaald. 

Na alle voorbereidende werkzaamheden zal uiteindelijk de sloop van de woningen nog dit jaar plaatsvinden.

Start asbestsanering klein 2

Start asbestsanering klein

Bewonersinloopavond november 2018

Het was lekker druk 26 november met bewoners die langskwamen op het stadhuis. In het stadhuis had de WOV en de aannemer Van Braam-Minnesma een presentatie van alle plannen rondom de sloop van en nieuwbouw voor complex 17, (Dr. Boomstraat 10 t/m 48).

Belangrijk voor de buurt was natuurlijk hoe het nieuwe complex er uit gaat zien en hoe we zoveel mogeliijk gaan zorgen voor veiligheid tijdens sloop en bouw en beperking van de bouwoverlast.

Inloopavond stadhuis Oostzaan complex 17 WOV

 

Nieuws juli 2018.

We hebben het hieronder even in een grafiek vervat. Voor de meeste bewoners aan de Dr. Boomstraat is er nu een nieuwe woning. Of bewoners zijn al verhuisd of er is duidelijkheid over de toekomstige wisselwoning of definitieve woning elders in Oostzaan.

We hebben natuurlijk niet veel vrijkomende woningen per jaar in Oostzaan maar zoals het nu gaat komt iedereen netjes op tijd in een nieuwe woning die hopelijk ook nog passend is bij de woonwensen. 

Status verhuizing juli 2018

Nieuws uit Augustus 2017

Recent is in samenwerking met de gemeente Oostzaan duidelijk geworden dat er voor stadsvernieuwingsurgenten geen vooraf opgelegde beperkingen (meer) zijn in de keuze voor een nieuwe woning. Ook een keuze voor een eengezinswoning is mogelijk.

Dat is goed nieuws voor alle bewoners die een andere woning in Oostzaan zoeken. Uiteraard moet de nieuwe woning qua huurprijs wel passend zijn bij het inkomen. In een persoonlijk gesprek moet duidelijk worden of de nieuwe huur voor u als toekomstige bewoner passend is en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Met alle bewoners die nu een reservering hebben zullen we contact opnemen om vervolgstappen te kunnen zetten.

 

Juli 2017

De eerste nieuwsbrief is een feit en daarmee hopen we iedereen goed te informeren over de stand van zaken. We hebben een kopie hier op de website gezet. Deze kunt u vinden bovenaan de pagina, in het blauwe menu.

December 2016

Bovenaan de pagina vind u in het blauw het menu wat toegang geeft tot meer artikelen. Steeds meer informatie zullen we via deze website met u delen. We hebben de nieuwe plattegronden met strekkende meters afgebeeld onder het menu kopje -Voorlopig ontwerp en plattegronden-.  U kunt nu beter zien hoe breed of diep een kamer is.

 

OVER ONS

WOV

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Klachten (Technische Dienst): Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 10.00 uur Tel: 075-684 4524 Email: td@wov.nl (Uitgezonderd Feestdagen)

Bezoek ons kantoor

Jacob Corneliszstraat 5
1511BM Oostzaan

075-684 5215

2020 wov.nl. All Rights Reserved.