Complex 17 

Dokter Boomstraat 10 t/m 48 Nieuwsoverzicht

Bewonersinloopavond november 2018

Het was lekker druk 26 november met bewoners die langskwamen op het stadhuis. In het stadhuis had de WOV en de aannemer Van Braam-Minnesma een presentatie van alle plannen rondom de sloop van en nieuwbouw voor complex 17, (Dr. Boomstraat 10 t/m 48).

Belangrijk voor de buurt was natuurlijk hoe het nieuwe complex er uit gaat zien en hoe we zoveel mogeliijk gaan zorgen voor veiligheid tijdens sloop en bouw en beperking van de bouwoverlast.

Inloopavond stadhuis Oostzaan complex 17 WOV

 

Nieuws juli 2018.

We hebben het hieronder even in een grafiek vervat. Voor de meeste bewoners aan de Dr. Boomstraat is er nu een nieuwe woning. Of bewoners zijn al verhuisd of er is duidelijkheid over de toekomstige wisselwoning of definitieve woning elders in Oostzaan.

We hebben natuurlijk niet veel vrijkomende woningen per jaar in Oostzaan maar zoals het nu gaat komt iedereen netjes op tijd in een nieuwe woning die hopelijk ook nog passend is bij de woonwensen. 

Status verhuizing juli 2018

Nieuws uit Augustus 2017

Recent is in samenwerking met de gemeente Oostzaan duidelijk geworden dat er voor stadsvernieuwingsurgenten geen vooraf opgelegde beperkingen (meer) zijn in de keuze voor een nieuwe woning. Ook een keuze voor een eengezinswoning is mogelijk.

Dat is goed nieuws voor alle bewoners die een andere woning in Oostzaan zoeken. Uiteraard moet de nieuwe woning qua huurprijs wel passend zijn bij het inkomen. In een persoonlijk gesprek moet duidelijk worden of de nieuwe huur voor u als toekomstige bewoner passend is en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Met alle bewoners die nu een reservering hebben zullen we contact opnemen om vervolgstappen te kunnen zetten.

 

Juli 2017

De eerste nieuwsbrief is een feit en daarmee hopen we iedereen goed te informeren over de stand van zaken. We hebben een kopie hier op de website gezet. Deze kunt u vinden bovenaan de pagina, in het blauwe menu.

December 2016

Bovenaan de pagina vind u in het blauw het menu wat toegang geeft tot meer artikelen. Steeds meer informatie zullen we via deze website met u delen. We hebben de nieuwe plattegronden met strekkende meters afgebeeld onder het menu kopje -Voorlopig ontwerp en plattegronden-.  U kunt nu beter zien hoe breed of diep een kamer is.

 

OVER ONS

WOV

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Spreekuur Woningzoekenden: Maandagavond 19.00 tot 20.00 uur (Uitgezonderd Feestdagen) Klachten (Technische Dienst): Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 10.00 uur Tel: 075-684 4524 Email: td@wov.nl (Uitgezonderd Feestdagen)

Bezoek ons kantoor

Jacob Corneliszstraat 5
1511BM Oostzaan

075-684 5215

2019 wov.nl. All Rights Reserved.