De Adviesraad van de WOV zoekt u! 

De Adviesraad van de WOV zoekt u!

Zoals u wellicht bekend bestaat de Oostzaanse Woningbouwvereniging (WOV) al 100 jaar en heeft op dit moment bijna 4000 leden en een bestand van ruim 1000 sociale huurwoningen in Oostzaan.

De WOV bestaat uit een Bestuur en heeft als toezichthouder een Raad van Commissarissen (RvC).

Tijdens een voorgaande algemene WOV- ledenvergadering is er door de leden besloten om een Adviesraad (AR) te creëren die de belangen van de WOV leden zou gaan behartigen. Sinds eind 2017 is deze AR actief en heeft diverse vergaderingen met Bestuur WOV en RvC mogen hebben waarbij de AR diverse zaken naar voren kon brengen in het belang van de leden.

Tevens heeft de AR het Bestuur WOV en de RvC regelmatig gevraagd en ongevraagd advies kunnen en mogen geven t.a.v. het beleid van de WOV en kijkt zodoende mee over de schouder van de bestuurders.

Om de AR op sterkte te brengen (op dit moment 4 leden) zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden die er mede voor kunnen zorgen dat de stem van de WOV-leden gehoord wordt. Hiervoor is het Reglement AR leidend (zie website WOV). Voldoet u niet helemaal aan de voorwaarden maar u heeft wel interesse, aarzel dan niet contact op te nemen met Eveline van Parreren.

De AR vergaderd ca. 10 x per jaar op de locatie WOV en daarnaast enkele malen met het Bestuur WOV en RvC en wordt incidenteel door de Huurdersvereniging Oostzaan (HVO) benaderd, vergaderingen duren gemiddeld 2 uur maar vergen wel enige voorbereidingstijd.

Voor de samenstelling van de AR zou het goed zijn als ook jongere leden die enige deskundigheid op het gebied van volkshuisvesting, duurzaamheid en/of financiën hebben reageren en zitting zouden kunnen nemen in de AR.

Bent u geïnteresseerd en heeft u interesse neem dan contact op met Eveline van Parreren (e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met de WOV (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

OVER ONS

WOV

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Klachten (Technische Dienst): Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 10.00 uur Tel: 075-684 4524 Email: td@wov.nl (Uitgezonderd Feestdagen)

Bezoek ons kantoor

Jacob Corneliszstraat 5
1511BM Oostzaan

075-684 5215

2021 wov.nl. All Rights Reserved.