Update Coronaberichten 

Maatregelen en maatwerk Corona

22 februari 2021

We herhalen het nog maar eens een keer. Wij blijven als woningbouwvereniging klaar staan voor onze huurders. Mocht u als huurder door de coronacrisis minder inkomen hebben en wordt het daardoor voor u lastig om de huur te betalen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden voor maatwerk. Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar gedurende onze reguliere openingstijden.

1 oktober 2020

In navolging van de adviezen van het RIVM hebben wij besloten om vanaf heden bezoekers alleen nog op afspraak te ontvangen. Hiermee willen wij het besmettingsgevaar voor de huurders, leden en medewerkers zoveel mogelijk beperken.

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch of per

e-mail bereikbaar gedurende de reguliere openingstijden.

Telefoon: 075-6845215
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor reparatieverzoeken of vragen over het onderhoud van woningen is de technische dienst bereikbaar tussen 8:00-10:00 uur op telefoonnummer 075-6484524.

Corona

 

12 mei 2020

Update: kantoor weer open!

Balie:

Vanaf vandaag is de balie van de WOV weer geopend voor bezoekers gedurende onze reguliere openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00-12:00 uur).Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen zodat uw veiligheid kan worden gewaarborgd maar ook die van de medewerkers van de WOV. We willen u vragen rekening te houden met anderhalve meter afstand. In verband met de beperkte ruimte bij de balie kan het voorkomen dat u buiten even moet wachten tot de balie vrij is. Wij vragen om uw begrip voor deze situatie

Technische dienst:

Ook reparatiewerkzaamheden die niet persé spoed hebben, gaan we vanaf vandaag weer uitvoeren. Wij doen dit volgens het protocol 'Samen veilig doorwerken' dat aansluit op de richtlijnen van het RIVM. Voor het melden van een reparatieverzoek kunt u telefonisch contact opnemen met de technische dienst op 075- 684 45 24.

Huur betalen:
Mocht u als huurder door de coronacrisis minder inkomen hebben en wordt het daardoor voor u lastig om de huur te betalen dan gaan wij graag met u in gesprek. Het is beter om huurachterstanden te voorkomen dan ze achteraf op te moeten lossen. We denken mee over een oplossing om de eventuele achterstand in te lopen. Het kabinet heeft diverse regelingen om inkomens te beschermen in deze periode. Hier kunt u meer over lezen op de website van de Rijksoverheid

Voor vragen zijn wij ook telefonisch of per email bereikbaar:

Telefoon: 075-684 52 15

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     

 

21 april 2020 

Maatregelen WOV Coronavirus 

Na het besluit van het Kabinet om de coronamaatregelen te verlengen, blijft ook ons kantoor nog gesloten tot 20 mei a.s.

Uiteraard blijven wij als woningbouwvereniging klaar staan voor onze huurders. Mocht u als huurder door de coronacrisis minder inkomen hebben en wordt het daardoor voor u lastig om de huur te betalen? Neemt u dan contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden voor maatwerk. Wij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar gedurende onze reguliere openingstijden.

Onze medewerkers werken in verband met de coronamaatregelen merendeel vanuit huis waardoor de bereikbaarheid minder goed kan zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Reparatieverzoeken kunnen tot 20 mei niet worden uitgevoerd, alleen nog spoedeisende reparatieverzoeken. Om de veiligheid van de huurders en onze medewerkers te waarborgen, zullen er geen huisbezoeken plaatsvinden met betrekking tot reparaties.

De nieuwbouw en verduurzaming van de woningen in de Doktersbuurt en het planmatig onderhoud zoals schilderwerk en onderhoud aan CV installaties gaan door volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’.

Wij hopen op uw begrip en wensen u alle gezondheid toe.

Telefoon: 075-6845215

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                    


1 april 2020

We werken door aan een mooier en beter Oostzaan

Het is bepaald niet makkelijk om in deze corona-crisis gewoon door te werken. Toch willen we zeker in de verduurzaming en in de nieuwbouw doorgaan met onze projecten. Meer nieuwe huizen en goed geïsoleerde huizen met een lagere energierekening zijn nu en straks voor Oostzaners van belang. Daarom werken we in onze bouwprojecten nog iets zorgvuldiger maar ook wel gewoon door!

Alle richtlijnen van het RIVM zijn vervat in een nieuw protocol voor de bouw geheten: "samen veilig doorwerken". Dat nieuwe protocol zal de WOV opvolgen in haar werken. Ook als we bij huurders thuis werkzaamheden verrichten doen we dat alleen als het echt nodig is en met inachtnemning van alle richtlijnen.


31 maart 2020

Maatwerk bij inkomensdaling door Corona

Een aantal van onze huurders krijgt door de coronacrisis te maken met een ingrijpende inkomensdaling ondanks de maatregelen die het kabinet neemt om inkomens te beschermen. Heeft u door de coronacrisis minder inkomen en moeite om de huur te betalen? Neemt u dan contact met ons op om te overleggen welke de mogelijkheden voor maatwerk zijn.


24 maart 2020

Corona maatregelen WOV

In navolging van de maatregelen die de overheid treft, heeft de WOV besloten het kantoor per direct te sluiten.

Voor vragen zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar gedurende de reguliere openingstijden. Medewerkers werken vanuit huis waardoor de bereikbaarheid minder goed kan zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Er worden er geen reparatieverzoeken meer uitgevoerd, alleen nog spoedeisende reparatieverzoeken. Ook zullen er geen huisbezoeken meer plaatsvinden met betrekking tot reparaties.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 6 april a.s.

Heeft u door de coronacrisis minder inkomen en moeite om de huur te betalen? Neemt u dan contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Telefoon: 075-6845215
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OVER ONS

WOV

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 12.00 uur. Klachten (Technische Dienst): Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 10.00 uur Tel: 075-684 4524 Email: td@wov.nl (Uitgezonderd Feestdagen)

Bezoek ons kantoor

Jacob Corneliszstraat 5
1511BM Oostzaan

075-684 5215

2021 wov.nl. All Rights Reserved.